Hankkimalla huolinnan kokonaispalvelun asiakkaiden ei tarvitse huolehtia kuljetuksista, vaan he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Otamme kokonaisvastuun logistiikkaketjusta ja kuljetamme asiakkaan tavarat ovelta ovelle.

Huolinta räätälöidään kokonaispaketiksi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Paketti voi sisältää kaikkea maantie- ja rautatiekuljetuksista lastaukseen ja purkuun satamissa. Huolintaan kuuluvat myös kaikki dokumentointi- ja paperityö kuten tullidokumentit ja rahtikirjat.

Huolinta ovelta ovelle

Toimintatapamme ansiosta asiakas voi jättää tavaransa huoleksemme heti, kun ne lähtevät tehtaalta. Toimitamme tavaran perille loppukohteeseensa minne päin maailmaa tahansa. Teemme yhteistyötä niin sisaryritystemme kuin logistiikka-alan laajan ja kokeneen kumppaniverkostomme kanssa. Tällä tavoin voimme tarjota kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja annetussa aikataulussa. Olemme myös rakentaneet varastointikapasiteettia niihin satamiin, joissa meillä on toimintaa. Tämä tuo kuljetusketjuihin entistä suurempaa joustavuutta.

Palvelemme sekä Suomen sisäisissä kuljetuksissa, viennissä ja maahantuonnissa, sekä Suomen läpi kulkevassa transitoliikenteessä. Huolinnassa voimme hyödyntää koko laajaa palvelukattaustamme ja punoa tehokkaita kokonaisratkaisuja.

Säännöllisten kuljetusten lisäksi tarjoamme myös projektikuljetuksia. Meillä on kapasiteettia käsitellä myös suuria ja painavia lasteja.

Tullauksessa palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • tullivarastokirjanpito
  • tuonti- ja vientitullaukset
  • huolintadokumentit kuten CMR ja B/L
  • passitukset (T1 ja TIR Carnet)
  • transitohuolinta