Galea Shipping – uusi nimi, toistasataa vuotta kokemusta

KWH Logistics uudistaa laivanselvitystoimintansa

KWH Logistics kehittää, vahvistaa ja suoraviivaistaa laivanselvitystoimintonsa. Uusi yhtiörakenne ja laivanselvitysbrändi mahdollistavat asiakkaille entistä räätälöidymmät ja laajemmat palvelut säilyttäen samalla tutut yhteyshenkilöt sekä ketterän toimintatavan. Uudistuksen myötä muodostamme poikkeuksellisen laajan palveluverkoston Suomessa, ja laivanselvityspalvelumme on saatavilla kaikissa Suomen satamissa.

Laivanselvityspalveluita keskitetysti Galea Shipping brändin alla

Uusi yhtiö Oy Galea Shipping Ab lanseerattiin 12.12.2023 Helsingissä Allas Seagrillissä (Allas Sea Pool) järjestetyssä tilaisuudessa. Tulevaisuudessa siis KWH Logisticsin laivanselvityspalvelut tarjoaa keskitetysti Galea Shipping – innovatiivinen ja raikas laivanselvitysyhtiö, jolla on kuitenkin yli 140 vuoden tausta logistiikan parissa.

Uudessa yhtiörakenteessa Rauanheimon ja Jalanderin laivanselvityshenkilöstö yhdistyvät uudeksi organisaatioksi liikkeenluovutuksen kautta. Backman-Trummerin laivanselvityshenkilöstö siirtyy myös Galea Shipping palvelukseen. Joel Salmela, Director of Ship Agency Services, tulee vastaamaan uuden organisaation operatiivisesta toiminnasta, joka aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2024.

Yhdessä muurattu kivijalka tekee meistä vahvan

Kaikki KWH Logistics yhtiöiden laivanselvittäjät, markkinointi, HR sekä johtoryhmän edustajat ovat työstäneet yhteisissä työpajoissa laivanselvitysyhtiön kivijalkaa sekä toimintaperiaatteita. Aiheina ovat olleet mm. tiimin yhteiset työtavat, markkinointi, lisäarvon tuottaminen asiakkaille, osaamisen kehittäminen sekä strategia. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että tämä uudistus on toteutettu yhdessä – tällä tavoin voimme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän odotuksiaan vastaavaa palvelua, joka kuvastaa ainutlaatuista identiteettiämme.

”Laivanselvitystoimintojen pitkän tähtäimen tavoitteena on turvata asemamme markkinoilla uudistumisen ja yhdistymisen kautta, luoda kasvua ja lisäarvoa, keskittyä alan osaamiseen, ammattitaitoon ja laatutietoisuuteen. Palvelumme tulee olla markkina- ja asiakaslähtöistä, meidän tulee ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja edetä niistä.”
Joakim Laxåback, KWH Logistics Head of Division ja CEO.

_______________________________

Lisätietoja antaa:

Joel Salmela
Director, Ship Agency Services
+ 358 40 559 6573
joel.salmela@galeashipping.com

Joakim Laxåback
Head of Division ja CEO
+358 20 777 1303
joakim.laxaback@kwhlogistics.com

Lue lisää Galea Shippingistä