Mirja Hihnalan 40-vuotis ansiomerkkijuhla ja eläkekahvitilaisuus

Tiistaina 23.2.2021 juhlittiin rajatulla osallistujamäärällä Mirja Hihnalaa hänen pitkästä työurastaan Rauanheimolla. Mirja tekee viimeiset työpäivänsä Rauanheimolla maaliskuussa ja jää sen jälkeen viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä yli 40 Rauanheimolla tehdyn työvuoden jälkeen.

Alla pomintoja toimitusjohtaja Joakim Laxåbackin puheesta jonka hän piti tilaisuudessa:

Mirja oli työuransa aloittaessaan ensimmäisiä naispuolisia laivanselvittäjiä Suomessa. Mirja toimi laivanselvittäjänä parikymmentä vuotta. Viimeiset parikymmentä vuotta hän on ollut laivauspäällikkönä ja toimii nyt Senior Advisorina. Hän on myös osallistunut esimiehenä aktiivisesti oman laivanselvitystiiminsä toimintaan.

Mirjan uraa leimaa ahkeruus, voimakas sitoutuminen yrityksen palvelutuotannon johtamiseen ja kehittämiseen. Tämän ansiosta Mirja on sekä Rauanheimon sisällä, että asiakkaiden ja yhteiskumppaneiden arvostama alansa asiantuntija.

Mirja on hoitanut tehtävänsä pitkäjänteisesti, sitkeästi ja tuloksellisesti. Hän on ollut pidetty esimies ja hyvä työkaveri, jolla on ollut oikeassa suhteessa kyky johtaa tiimiänsä määrätietoisesti ja samalla motivoida työyhteisöä yrittämään parastaan yhtiön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mirja palkittiin Keskuskauppakamarin kultaisella ansiomerkillä 40 vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa ja henkilökohtaisella kunniakirjalla. Kyseinen merkki myönnettiin ansiokkaasta, merkittävästä, pitkäaikaisesta ja tuloksellisesta sekä elinkeinoelämää edistävästä työstä Rauanheimon palveluksessa. Ansiomerkki on kiitos tehdystä erinomaisesta työstä.

Kiitämme Mirjaa ja toivotamme hänelle ihania, hyvin ansaittuja eläkepäiviä!


Senior Advisor Mirja Hihnala


Mirjan seuraaja laivauspäällikkö Joel Salmela, Senior Advisor Mirja Hihnala ja toimitusjohtaja Joakim Laxåback


Rauanheimon toimitusjohtaja Joakim Laxåback, Rauanheimon Senior Advisor Mirja Hihnala, Rauanheimon aikaisempi paikallisjohtaja Antti Ahonen, Kokkolan sataman satamakapteeni Carita Rönnqvist, Kokkolan sataman toimitusjohtaja Torbjörn Witting