Työpaikkailmoitus – Satamatyöntekijöitä

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt Tornio-Kemi alueen satamatoimintoihin ammattitaitoisia ja motivoituneita

Satamatyöntekijöitä

Pääasialliset työtehtäväsi ovat satamanosturikuljettajan tehtävät sekä mahdolliset muut sataman työtehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Edellytämme Sinulta muutaman vuoden ajokokemusta materiaalinkäsittelykoneista. Lisäksi odotamme Sinun pystyvän suorittamaan itsenäisesti päivittäishuollot. Asiakkaallemme ja meille työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten Sinun tulee olla tottunut työskentelemään työturvallisuusmääräyksiä noudattaen. Lisäksi:

ARVOSTAMME

  • kokemusta satamassa työskentelystä
  • voimassa olevia satamanosturipätevyyksiä, työturvallisuuskorttia, tulityökorttia ja EA1-korttia
  • järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • joustavuutta ja aktiivista otetta työtehtävien suhteen
  • hyvää yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Työsuhteet alkavat joustavasti joulukuun 2020 aikana.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia.

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa aluejohtaja Seppo Vehkaoja: p. 044 972 9432 tai seppo.vehkaoja@rauanheimo.com.

Haluatko liittyä joukkoon? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi rekrytointisivustomme kautta viimeistään 18.9.2020. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!

Lue lisää meistä täältä!