Rauanheimo 140 vuotta

Tänä vuonna Rauanheimo juhlii upeaa 140-vuotista taivaltaan! Otto Waldemar Rodén perusti Rauanheimon 7.4.1884 eli 140 vuotta sitten. Toiminta alkoi Kokkolassa laivameklari- ja huolintayrityksenä ja on kasvanut valtakunnallisesti johtavaksi satamaoperaattoriksi. 

Juhlavuoden aikana Rauanheimo juhlistaa historiaansa ja sen rakentamaa vankkaa pohjaa, jonka päällä he edelleen seisovat suunnaten katseensa innokkaasti ja motivoituneesti tulevaisuuteen. Rauanheimo tulee jakamaan juhlavuoden aikana tarinoita tekemästäään työstään, henkilöstöstään, asiakkaistaan ja yhteistyökumppaneistaan. 

”Vaikka jalkamme seisovat pitkän historiamme vahvalla perustalla, keskitymme jatkossakin tiukasti jokapäiväiseen toimintaamme. Tule mukaan juhlistamaan saavuttamaamme merkkipaalua tänä vuonna!” sanoo Rauanheimon toimitusjohtaja Tero Kosonen.