Osallistumme Energy Week – konferenssiin Vaasassa 12.3.2024

Tuulivoima- ja uusiutuvan energian näyttely on merkittävin vuosittainen foorumi alalla. Se kattaa kaikki tuulivoiman ja uusiutuvan energian segmentit. Tiistain seminaareissa keskitytään kestävään sähköistämiseen, rahoitukseen, lainsäädäntöön ja offshore-tuulivoiman laajentamiseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energia-alan asiantuntijoille verkostoitua henkilökohtaisten tapaamisten, näyttelyn ja seminaarien kautta. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy yhteistyössä Suomen Tuulivoimayhdistyksen kanssa.

Rauanheimo on osa KWH Logistics liiketoimintaryhmää, joka on erikoistunut tuuliturbiinikomponenttien logistiikkaan. Syvällisen ymmärryksen avulla uusiutuvan energian alasta tarjoamme tarvittavan asiantuntemuksen ja infrastruktuurin näiden massiivisten osien, kuten torniosien, siipien ja napojen, käsittelyyn, kuljetukseen ja varastointiin. Palvelemme asiakasta yksilöllisesti ja sopeudumme nopeasti muuttuviin tilanteisiin – joustavuus ja ketteryys tekevät meistä vahvan kumppanin myös haastavissa olosuhteissa. Meillä on asiantuntemusta ja välineistöä hallita monimutkaisia tuuliturbiiniprojekteja. Viimeisten vuosien aikana olemme tehneet merkittäviä investointeja koneisiin ja varastotiloihin ja voimme käsitellä tuulivoimakomponentteja jopa kymmenellä paikkakunnalla. Korkeasti koulutettu ja jatkuvasti koulutettu henkilöstömme on yksi merkittävimmistä kilpailueduistamme.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan ständillämme!