Työpaikkailmoitus – Terminaalityöntekijöitä

Syvennämme yhteistyötämme Terrafame Oy:n kanssa ja etsimme nyt Sotkamoon aktiivisia ja motivoituneita

Terminaalityöntekijöitä

Pääasialliset työtehtäväsi ovat uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon kontitus ja konttien siirrot alueella sekä muiden tuotteiden bulk-käsittely. Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä kokemusta erilaisten koneiden ajosta (etenkin trukki, pyöräkone ja konttikurottaja). Työ on nopeatempoista ja vaatii jonkin verran joustoja työaikojen suhteen. Asiakkaallemme ja meille työturvallisuus on aina ensisijaisen tärkeää, joten tunnet vastuusi omasta ja muiden turvallisuudesta ja olet tottunut työturvallisuusmäärysten tinkimättömään noudattamiseen. Lisäksi:

ARVOSTAMME

  • työkoneiden ajokokemusta, työturvallisuuskorttia ja EA1-korttia
  • täsmällisyyttä ja huolellisuutta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • paineensietokykyä ja aktiivista otetta työtehtävien suhteen
  • hyvää fyysistä kuntoa

Työsuhteet alkavat joustavasti maalis-huhtikuun aikana.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia.

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa aluejohtaja Seppo Vehkaoja: p. 044 972 9432 tai seppo.vehkaoja@rauanheimo.com. Tutustu myös meidän kotisivuihimme.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi alla oleva linkin kautta viimeistään 28.2.2021. Toivottavasti haluat esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!

HAE TEHTÄVÄÄ TÄÄLTÄ