Joakim Laxåback on valittu KWH Logisticsin uudeksi liiketoimintaryhmän johtajaksi

KWH Logisticsin nykyinen liiketoimintaryhmän johtaja ja Oy Backman-Trummer Ab:n toimitusjohtaja Hannu Uusi-Pohjola tulee jäämään hyvin ansaitulle eläkkeelle 1.5.2021. Hannun hyvän työn jatkajaksi, liiketoimintaryhmä KWH Logisticsin uudeksi johtajaksi ja Oy Backman-Trummer Ab:n toimitusjohtajaksi sekä KWH konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimetty metsätalousinsinööri, MBA, Joakim Laxåback. Nimitys tulee voimaan 1.3.2021 alkaen.

Laxåback on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2002 lähtien ja viimeksi Rauanheimon, Adolf Lahden, Otto Rodénin ja Jalanderin toimitusjohtajana. Hän tulee jättämään näiden yritysten toimitusjohtajuuden kevään 2021 aikana.

Rekrytointiprosessi Laxåbackan tehtävien seuraajien löytämiseksi on alkanut.

Lisätietoja antavat:
Hannu Uusi-Pohjola, puh. +358 50 591 9101 tai hannu.uusi-pohjola@kwhlogistics.com
Joakim Laxåback, puh.+358 50 387 3303 tai joakim.laxaback@rauanheimo.com