Työpaikkailmoitus – Laivanselvittäjä

Me etsimme nyt Kokkolan tiimin vahvistukseksi eläköitymisen vuoksi Laivanselvittäjää. Täältä pääset hakulomakkeelle.

Jos olet ahkera, huolellinen, kielitaitoinen, joustava ja kiinnostunut merenkulusta sekä työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Tehtäviisi kuuluvat mm :  

  • kauppa-alusten varustamoiden, päällystön, miehistön ja lastinantajien tarvitsemat tiedot ja palvelut
  • toimit varustamon ja lastinantajan välimiehenä
  • laadit laivojen tulo- ja lähtöselvitykset, tilaat luotsit, hinaajat ja kiinnittäjät
  • operatiivisten osastojen tarvitsemat alus-, lasti-, ym. ennakkotiedot ja alusten aikataulut
  • luotsin, tullin, satamien ym. ulkoisten tahojen tarvitsemien virallisten tietojen ja asiapapereiden laatimiset ja jakelut; aluksen yhteyshenkilönä ylläpidät viestintää kaikkien satamakäyntiin liittyvien osapuolten välillä

Pääasiallisena satamana ja toimipaikkana on Kokkola, mutta tarpeen mukaan myös muut satamat joissa meillä on toimintaa tulevat kyseeseen.

Sinulla tulee olla kyky toimia itsenäisesti, mutta samanaikaisesti tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten tahojen, sekä eri kansallisuuksien kanssa. Lisäksi kykenet monien asioiden keskellä ratkomaan tilanteita rationaalisesti ja olet aidosti kiinnostunut tuottamaan ensiluokkaista palvelua. Ensisijaisesti odotamme, että sinulla olisi käytännön kokemusta laivanselvittäjän tehtävistä tai vastaavista tehtävistä. Merenkulun- ja/tai kaupallisen alan koulutus edesauttavat tehtävässä menestymistä. Palvelutilanteista suoriutuminen vaatii myös kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja venäjän kielentaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että nautit siitä että jokainen päivä on erilainen. Lisäksi toivomme, että elämäntilanteesi sallii joustavat ja vaihtelevat työajat sekä liikkumisen eri satamien välillä.

Tarjoamme kaiken edellä mainitun lisäksi, mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vahvaa logistiikka-alan konsernia.

Haluatko liittyä joukkoon? Tutustu meihin kotisivuillamme tai kysy lisätietoja laivauspäällikkö Joel Salmelalta puh 020 777 1339 tai joel.salmela@rauanheimo.com tai KWH Logisticsin HR johtajalta Mona Andersson-Kuorikoskelta puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@kwhlogistics.com.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoivomuksineen tämän sivuston kautta viimeistään 13.12.2020.

Erottaudu massasta ja esittäydy meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!