Uudistettu ilme

Rauanheimo on osa KWH Logistics liikeryhmää, aikaisemmin tunnettu Backman-Trummer Group:ina.

KWH Logistics on viime vuosikymmenen aikana kasvanut suureksi logistiikkaryhmäksi koostuen lähes tusinasta tytäryrityksestä. Vahvan kasvun myötä KWH Logistics on saavuttanut aseman Suomen johtavana satamaoperaattorina sekä suurimpana tekijänä Venäjän transitoliikenteessä.

Jotta ryhmän koko välittyisi selkeämmin, KWH Logistics on uusinut sekä nimensä että tuotemerkkinsä. Keväästä 2019 alkaen ryhmän markkinointinimi on KWH Logistics. Nimi viittaa omistajaan, vahvaan perheomistuksessa olevaan KWH-yhtymään.

KWH Logistics on ottanut käyttöön uuden logon sekä visuaalisen identiteetin, joka on samanlainen kaikissa tytäryrityksissä. Rauanheimolla on nyt myös uusi ilme ja logo.

KWH Logistics:in suurin kilpailuetu on kyky tehdä suuria investointeja. “Pyrimme parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä älykkäillä logistiikan kokonaisratkaisuilla. Tämä vaati usein investointeja, jotka onnistuvat kiitos vahvan omistajamme“, kertoo KWH Logistics:in toimitusjohtaja Hannu Uusi-Pohjola.

Rauanheimo on täyden palvelun talo koskien logistisia ratkaisuja ja meillä on myös tukenamme monipuolisen ja taloudellisesti vahvan ryhmän tuki.

Olemme Helsingissä Kuljetus & Logistiikka messuille 9-11.5.2019. Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseemme osastollemme 3c11.