Henkilöstöuutisia

Rauanheimolla on viime aikoina ollut nimityksiä laajalti organisaatiossa.

Heikki Ylikoski on 18.6.2018 alkaen nimitetty operatiiviseksi suunnittelijaksi vastuualueenaan henkilöiden ja koneiden resursoinnin suunnittelu. Heikin toiminta-alue on läntinen alue.

Anssi Martinmäki on 1.7.2018 alkaen nimitetty huolintapäälliköksi vastuualueenaan huolintapalvelujen johtaminen. Anssin toiminta-alue on läntinen alue.

Sofie Wiss on 6.8.2018 alkaen nimitetty myynti- ja makkinointipäälliköksi. Toimipaikkana on Kokkola ja toiminta-alueet ovat läntinen ja pohjoinen alue. Tehtävään kuuluu palveluidemme myynti ja markkinointi sekä tarjousten laatiminen, markkinaseuranta ja markkinointimateriaalin suunnittelu.

Seppo Vehkaoja on 1.9.2018 alkaen nimitetty aluejohtajaksi vastuualueenaan toimintamme pohjoisella alueella (Raahe-Kemi). Hän on myös yrityksen johtoryhmän jäsen. Sepon toimipaikkana on Oulu. Hän vastaa pohjoisen alueen johdosta, strategisesta kehittämisestä ja tuloksesta. Ensiarvoisen tärkeää on myös uusien asiakassuhteiden ja yhteistyökumppanuuksien työstäminen ja kehittäminen.

Pasi Salmela on 1.9.2018 alkaen nimitetty neuvonantajaksi ja asiantuntijaksi koskien ahtaus- ja terminaalitoimintoja.Tehtävään kuuluu ahtaus- ja terminaalipalveluiden kehittäminen sekä uusien isojen kasvuprojektiemme koordinointi. Hän toimii myös organisaatiomme uusien esimiesten tukena ja neuvonantajana.