Oy M. Rauanheimo Ab teki suurkaupat HaminaKotkan Satamissa

Oy M. Rauanheimo Ab on ostanut Stevecon bulk-liiketoiminnan ja –terminaalit Kotkassa. Liikkeen luovutus tapahtuu perjantaina 23.3.2018.

Merkittävimmät terminalikohteet sijaitsevat Mussalon syväsatamassa ja Sunilan teollisuussatamassa. Työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Oy M. Rauanheimo Ab:n palvelukseen.

HaminaKotkan satama on Suomen suurin yleissatama. Rauanheimo ja Steveco ovat johtavia satamaoperaattoreita Suomessa. Rauanheimo toimii Kokkolan lisäksi HaminaKotkan-, Helsinki/Vuosaaren- ja Pori/Tahkoluodon satamissa. Steveco toimii HaminaKotkan- ja Vuosaaren satamissa.

Kauppa on osa Rauanheimon määrätietoista laajentumisstrategiaa Etelä-Suomessa. Kauppaan kuuluvat yli 30 000 m2 varastotilat kuljetusjärjestelmineen luovat uusia erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia kasvattaa yhtiön liiketoiminta Etelä Suomessa. HaminaKotkan yli 15 metrin väylä mahdollistaa kaikkien Itämerellä kulkevien alusten palvelemisen.