Rauanheimo 140 år

I år firar Rauanheimo sina ärorika 140 år! Rauanheimo grundades 7.4.1884, det vill säga för 140 år sedan av Otto Waldemar Rodén. Verksamheten startade i Karleby som ett fartygsklarerings- och stuveriföretag och har vuxit till en rikstäckande ledande hamnoperatör.  

Under jubileumsår kommer Rauanheimo att fira historian som har byggt den solida grund som de står på samtidigt som de ser in i framtiden med entusiasm och motivation. Rauanheimo kommer att berätta historier om det arbete de har gjort, om deras medarbetare, kunder och partners. 

”Även om vi står med fötterna på den starka grunden av vår långa historia, kommer vi att hålla vårt fokus i framtiden i våra dagliga handlingar. Kom med och fira vår milstolpe i år!” säger Rauanheimos verkställande direktör Tero Kosonen.