Platsannons – Terminalarbetare

Vi fördjupar vårt samarbete med Terrafame Oy och söker nu till Sotkamo aktiva och motiverade 

Terminalarbetare

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är containerförvaring och –förflyttningar av batterikemikaliefabrikens produkter på området samt bulk-hantering av andra produkter. Vi förväntar oss tidigare erfarenhet av liknande uppgifter samt erfarenhet av användningen av olika fordon (framförallt truck, frontlastare och reachstacker). Arbetet utförs i snabbt tempo och kräver till viss mån flexibilitet gällande arbetstider. För vår kund och för oss är arbetssäkerheten alltid   av största vikt och därför känner du ansvar både för din egen och andras säkerhet och du är van att strikt följa arbetssäkerhetsföreskrifter. 

VI UPPSKATTAR  

– erfarenhet av att köra arbetsfordonarbetssäkerhetskort och FH1-kort
– precision och omsorg
– förmåga till självständigt arbete
– stresstålighet och proaktivitet i arbetsuppgifterna
– god fysisk kondition

Anställningarna börjar flexibelt under mars-april

Vi erbjuder förutom intressanta arbetsuppgifter och en fast anställning även konkurrenskraftiga förmåner samt möjligheten att arbeta i ett kraftigt växande och stabilt företag, som en del av en ansvarsfull och stark koncern i logistikbranschen. 

Ta kontakt så berättar vi mera! Frågor besvaras av regiondirektör Seppo Vehkaoja: tel. 044 972 9432 eller seppo.vehkaoja@rauanheimo.com. Bekanta dig också gärna med vår hemsida.
  
Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och fritt formulerade ansökan via nedan länk senast 28.2.2021. Vi hoppas att du vill presentera dig själv för oss genom att svara på frågorna i videointervjun som finns på sidan!

SÖK TJÄNSTEN HÄR