Wood From Finland Conference 14.-15.2.2024

Wood From Finland Conference är en av de mest respekterade konferenserna för mjukt trä globalt sett. Förra gången samlade evenemanget över 450 mjukt trä-proffs till Helsingfors från över 30 olika länder.

Vi kommer att delta i Wood From Finland Conference i Helsingfors den 14-15.2.2024 tillsammans med våra systerbolag. Vi erbjuder hamn- och logistiktjänster för sågverksindustrin, från produktionsanläggningar till produktionens slut. KWH Logistics är överallt i Finland och alltid nära kunden – med hjälp av vårt omfattande servicenätverk kan vi alltid erbjuda kostnadseffektiv, snabb och skräddarsydd logistikexpertis. Vi utvecklar våra egna och våra kunders verksamheter innovativt, ansvarsfullt och pålitligt.

Varmt välkommen att besöka oss på konferensen!