Tapani Tolonen som regionchef för Rauanheimo södra Finland

Tapani Tolonen, DI Tapani Tolonen, har utsetts till Rauanheimos regionchef för södra Finland när nuvarande regionchef Niko Orpana går vidare till andra utmaningar i maj 2023. Tapani Tolonen  övergår till Rauanheimo från tjänsten som VR Transpoints regionchef för Sydöstra Finland. I karriären har han även en bakgrund inom hamndrift. Tolonen tillträder sin tjänst senast den 1 juni 2023.

”Jag tackar Niko för hans utmärkta arbete med att bygga upp den regionala organisationen i södra Finland. Enheten är i bra skick och det är bra för Tapani att fortsätta. Jag välkomnar Tapani varmt till Rauanheimo!” kommenterade Rauanheimos vd Tero Kosonen.

Ange mer information

Oy M. Rauanheimo Ab
Tero Kosonen
Verkställande direktör
+358 40 862 0292
tero.kosonen@rauanheimo.com